Giv din bolig nyt liv

Hvis du står som ny bolig ejer og går med lidt ideer om hvordan din nye bolig skal udetage sig. Kan du med fordel starte i haven, hvor man relativt let og hurtigt kan få totalt transformeret haven så den fremstår præcis som du ønsker. Med en ny og smuk have vil du kunne nyde de gode solrige dage derude eller invitere vennerne på besøg og stolt vise den fornemme have frem. 

stue

Klipning og beskæring

Med ganske få midler kan du faktisk få din have til at fremstå knivskarp. Med en beskæring af buske og træer og en klipning af din hæk, vil din have få en makeover der simpelthen forandrer haven til det bedre.

Stedsegrønne planter giver farve året rundt

Lad din have omfavnes af den fantastiske grønne farve ved at plante stedsegrønt, rundt omkring i haven. Med sådanne planter sikre du dig, at haven er flot og nydelig året rundt, selv i de lidt kolde og kedelige måneder. Dine naboer og gæster vil alle sammen være grønne af misundelse når de ser hvor flot din have er med planter der holder farve året rundt.

Find en anlægsgartner i Frederikssund her

Hvis du skal bruge en erfaren anlægsgartner i Frederikssund til din nye bolig, som trænger til en kærlig hånd i haven. Bør du finde en anlægsgartner der har tid til at lave noget hos dig. Derudover er det vigtigt at kemien imellem jer er god, så der ikke opstår problemer. Det bedste ville nok være at få et par forskellige ud, som kan bese opgaven og komme med et konkret tilbud. Dette er også fordelagtigt for dig, da du på den måde har noget at forholde dig til.

Personligt har vi her i firmaet været super glade for PTP haveanlæg, de udføre altid et stykke arbejde i verdensklasse.