Badeværelse

Nogle gange sker det, at badeværelset trænger til en opdatering. Derfor er der nogle ting, som skal tilpasses, så de passer til dig og dit liv, hvor en boligrenovering er vejen frem.

Renovering af badeværelse

Skal du i gang med et stort renoveringsprojekt og har brug for en professionel VVS’er eller fugemand? Så finder du den rette her.

Vi ved godt, at renovering kan være et kæmpe og uoverskueligt projekt, men med en professionel VVS’er kan vi altid hjælpe dig. Så du ikke selv står med et gør det selvprojekt som er umuligt. 

Professionel VVS’er

 Inden du skal have lavet dit badeværelse, skal du overvejer hvilke slags fliser du vil have, om det er sanitet eller hvad du skal have.  

Du skal også tag højde for om rummet er stort nok, eller om du skal have rykket dine vægge så det bliver større. Du skal også vurdere om du renovere dit badeværelse for at få mere skabsplads, større bruseniche eller en ny vandhane? Eller om der skal være to håndvaske. Det kan også være du trænger til det bliver moderne, og der f.eks. kan være et badekar. Du kan både få brug for en VVS’er og en muremester

Du har nok allerede gjort dig nogle tanker, men du skal også overveje om det passer til resten af huset. For nogle handler det også om prisen på en renovering, derfor har vi nogle anbefalinger. 

Hvis du mangler en murer, så har vi en række professionelle murer vi anbefaler -bl.a. Murermester Mads Tolderlund

Hvis du mangler en VVS’er, så har vi en række professionelle VVS vi anbefaler -bl.a. Sanitets Kælderen. 

Du kan tage kontakt til dem allerede i dag og få sikret dig dit drømme badeværelse.

muremester eller VVS’er

Der er mange kompetente muremester i Frederiksværk,  og de fleste af dem tilbyder renovering af badeværelse. Samt er der mange kompetente VVS’er i Vanløse

Mange af dem tilbyder også andre opgaver f.eks. facaderenovering, renovering af huse og tilbygning. Du kan altid kontakte din lokale muremester/VVS’er og høre mere om hvad de laver, og kan tilbyde. 

Husk at du kan indhente uforpligtende tilbud hos flere forskellige og derved sammenligne priserne, så du er sikker på, at du ikke ender med at betale overpriser for dit badeværelse.

Det er helt op til dig selv om du vil kontakte 1 eller 5 forskellige tømrer/VVS’er, så længe du kan gøre det med ro i maven og føler dig tryg med de håndværkere, som kommer og udfører dit badeværelse.

Skal du i gang med et stort renoveringsprojekt og har brug for en professionel murermester? eller en professionel VVS’er?

Boligrenovering

Gode råd til din boligrenovering

Du har enten selv eller sammen med en partner taget valget om at starte et byggeprojekt, og det kan være stressende. Dog skal du huske på, at det er et aktivt valgt, som er taget, og derfor er der forpligtelser og ansvar både over for hinanden og jer selv.

Sørg derfor for at tage ansvar om hinanden, og vær ærlige samt rose hinanden, så det bliver nemmere at komme igennem projektet sammen. Det er forskelligt fra person til person, hvordan man vil håndtere stress af denne form. Sørg derfor for at give hinanden støtte og plads, så dit eller jeres byggeprojekt ikke ender i frustration, som går ud over hinanden, venner og bekendte.

Fortæl dem du gerne vil bruge tid sammen med, at du har lyst, men det bliver ikke så ofte som før, mens byggeprojektet står på. Vær sikker på, at du kun deltager de ting, som du har overskuddet til at deltage i, og fortæl jeres nærmeste om det. Ligeså kan du også bede dem om hjælp, hvis der er noget, som virker uoverskueligt.