Boligkøb

Kom godt i gang med dit boligkøb her Vi har samlet alt den information, som du har brug for, så du kan komme så let igennem processen som muligt. Det gælder alt fra advokat til bolig, boligudlejning, ejendomsmægler, lån og sikkerhed til erhvervskøb.

Alt du skal vide om boligkøb

Det vil altid være en stor ting at købe ny bolig, uanset om det er første gang eller du skal flytte fra en ejerbolig til en anden. Der er mange beslutninger, der skal træffes. Du behøver ikke lede internettet tyndt længere, da vi har samlet det vigtigste for dig at vide, lige her. 

Det er vigtigt at du, allerede inden du hiver fat i både ejendomsmægler og boligadvokat, bliver afklaret i forhold til følgende spørgsmål:

1) Hvor vil jeg gerne bo?

2) Hvor meget plads har min familiekonstellation brug for?

3) Skal vores bolig være med eller uden have?

4) Skal vi kunne flytte direkte ind i boligen? Eller skal vi have lov til at sætte vores eget præg på vores nye bolig?

Disse spørgsmål hjælper dig med en mere målrettet boligsøgning. 

 

Lån til boligkøb

At købe en ny bolig, er en af de største investering for mange af os. Derfor er der også meget at skulle holde styr på. Der er flere faktorer der spiller ind, når det kommer til hvor meget du kan låne og hvordan dit lån kan blive sammensat. Det kan være faktorer som:

  • Typen af bolig
  • Størrelsen på dit eget indskud
  • Typen af rente
  • Hvilken type afdragsfrihed du ønsker
  • Om der er friværdi i din nuværende bolig

Det kan være rigtig fristende at starte boligjagten med at kigge på diverse boligsider. Det kan dog give nogle udfordringer, da du ikke ved hvad du har at gøre godt med og måske forelsker du dig i en bolig, som du faktisk ikke har råd til. Derfor vil anbefalingen være, at du starter med at gå i banken, og få et møde med din bankrådgiver. På den måde finder ud ud af, hvor meget du kan bruge på en ny bolig og hvordan budgettet skal være. Ønsker du de bedste forudsætninger for din boliglånspakke, så er et godt råd altid at spørge flere forskellige banker. 

Du kan læse mere om lån til bolig køb her.

 

Boligrenovering

Advokat til bolig

Det kan være rigtig svært selv at gå selve boligkøbet igennem, helt ned til den mindste detalje. Ved at have en boligadvokat ved din side, har du en, der kan se alle de små fejl eller detaljer, som du måske selv har overset. Derudover, har en boligadvokat også styr på dialogen med ejendomsmæglerne, og sørger for, at eventuelle fejl og mangler bliver rettet op på. En boligadvokat er din partner igennem det hele og vil varetage din ønsker og behov. Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan kan en boligadvokat kan hjælpe dig i dit boligkøb, så læs mere her.   

Advokat til boligudlejning

Lejer du din bolig ud? Eller er det noget du ønsker at gøre i fremtiden? Så er det vigtigt at du har helt styr på lejeloven og er opdateret med de nyeste paragraffer indenfor den. At have en advokat med speciale i lejeloven, kan spare dig for en masse juridiske problemer. Du kan læse mere, om fordelene ved en advokat til udlejning og vigtige aspekter indenfor boligudlejning, her

Ejendomsmægler

Står du og skal have en ny bolig? Så vil det altid være en fordel at have en god og ærlig ejendomsmægler, til at hjælpe med processen. En ejendomsmægler vil både kunne hjælpe dig med køb af bolig, salg af bolig og leje af bolig. En ejendomsmægler i København eller Hvidovre, vil kunne hjælpe dig med at finde din drømmebolig. Læs mere her:

Sikkerhed til erhvervskøb

Når du har en nyopstartet virksomhed eller flytter dit nuværende firma, i nye lokaler, så er det vigtigt at der er styr på både dine medarbejderes og kunders sikkerhed. Der er forskellige måder at sikre denne sikkerhed, læs mere her og din den metode der er bedst for jeres virksomhed.