Brolægning på din ejendom

En brolægning af fliser, sten eller andet kan gøre en stor forskel på din ejendom. Du kan få lagt en lang række slags belægninger i et stort udvalg af sten og fliser. Opgaverne kan være både små og store, ud fra hvad du ønsker på din ejendom. 

Typer af brolægning

Man kan få lagt en lang række belægning. Ud fra hvad man ønsker og hvilket udtryk man ønsker, kan der brolægges næsten alt med sten og fliser.

Med en brolagt terrasse kan du skabe en platform i haven, som kan være et samlingspunkt for venner og familie i de lune sommeraftenener. Med en indkørsel kan du få et stilrent udtryk foran dit hus, samt få en funktionel belægning. Der kan også skabes en sammenhæng i din have med en brolagt sti og meget mere.

Der er et utal af muligheder med brolægning på din ejendom. 

 

Unikke opgaver

Brolægning af et underlag indenfor sten, fliser og andet er et håndværk, som nemt kan skræddersys til dig og dine ønsker. Fliser og sten kan lægges i forskellige former, farver og meget mere for at skabe det udtryk du ønsker for din ejendom. 

 

Læg dine egne fliser

Hvis du vælger at lægge dine egne fliser, er der en række faktorer du skal være opmærksom på. For eksempel skal du bruge mindst to underlag af grus, stabilgrus og brolæggergrus, for at sikre et stabilt underlag. Efterfølgende afmærkes området med snor, så du kan grave ned til din nye belægning, ud fra flisernes højde og bredde. Herefter fyldes udgravningen med grus, som bliver komprimeret til et stabilt underlag. Når stenene er lagt, er det vigtigt at der ikke er en ujævn hældning på terrassen, stien, indkørslen og andet.

PROFESSIONEL BROLÆGGER TIL DINE OPGAVER

Der er en lang række detaljer og mål, som man skal have styr på ved brolægning. Her hos Bolig for begyndere anbefaler vi Greyscape, som altid hjælper med alle former for brolægning til en betalelig pris og god service.
Kontakt dem allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

.