Brolægning

Leder du efter en brolægger i forbindelse med indflytning i ny bolig, eller måske bare renovation af din nuværende? Madsens Multientreprise tilbyder fremragende tilbud på brolægning. Og leverer skarpe resultater på hele Sjælland. 

Professionelle brolæggere

Madsens Multientreprise  er et team bestående af erfarende og pålidelige entreprenører, der opererer i hele Sjælland og omegn. Herunder listes der en række opgaver som teamet udfører. 

– Asfaltpletter
– Reparationer af huller
– Sportsbaner
– Asfalterede indkørsler
– Gangstier
– Parkeringspladser
– Veje
– Industrielle komplekser
– Mange andre asfalttjenester

Står din opgave ikke på listen, så tøv ikke med at kontakte os på 40 53 15 52.
Uanset hvor stort eller lille dit brolægningsprojekt er, leverer Madsens Multientreprise brolægningsarbejde af høj kvalitet, såsom asfalt- og betonindkørsler, inden for rammerne og budgettet. Vi har kapaciteten og det nødvendige udstyr samt erfarne brolæggere til at udføre projekter af alle størrelser.

Teamet tilbyder også reparation og vedligeholdelse af asfalt med samme kvalitet og professionalisme som nybyggeri.

 

Anlæg af parkeringspladser og indkørsler

Et af Madsens Multientreprise‘s arbejdsområder er design og konstruktion af parkeringsfaciliteter og indkørsler på hele Sjælland og i omegnen. Teamet tilbyder en bred vifte af tjenester fra enkelte parkeringspladser for private boliger til større parkeringspladser – og kan gennemføre projekter i alle størrelser.

Det superdygtige team har mange års erfaring og er enormt effektive med arbejdet indenfor asfalt, beton, vejunderlag, grus mm.

Dette omfatter bl.a.:

– Specialiteter i design og konstruktion af parkeringspladser
– Asfalt parkeringspladser
– Beton parkeringspladser
– Grus parkeringspladser
– Vejbase, hårde parkeringspladser
– P-pladser med græsbane
Hvis du har brug for noget lidt ud over det sædvanlige, så tøv ikke med at spørge.

 

Brolægming

Vejbelægningsanlæg 

Madsens Multientreprise har maskineri, udstyr og personale til at påtage sig opgaver af vejbelægninger og tilhørende brolægningsarbejde. Vores kerneforretning fokuserer på følgende elementer i vejbelægningskonstruktion såsom:

– Udgravning og forberedelse af underlag
– Forberedelse af vejgrundlag
– Konstruktion af betonkantsten
– Asfaltering

Vejbygning på Sjælland 
For at konstruere en holdbar overflade og belægning er det vigtigt at skabe et stærkt bærelag og underlag for at give dig en langsigtet belægningsløsning. Madsens Multientreprise kan rådgive om en bred vifte af vejbelægningsløsninger.