Brugskunst & Blomster

Her på Bolig for Begyndere, arbejder vi her på vores blogsektion hårdt på at give dig de bedste tips og trick til hjemmet.
En tit overset faktor er hvordan man økonomisk, miljøbevidst og æstetetisk korrekt, kan indrette sit hjem smukt og stilfuldt.

Der er massere af måder hvorpå man kan indrette sit hjem, men for os her på siden er der altid en sikker vinder.
Nemlig brugen af brugskunst og blomster, kan gøre dette.

Den korrekte krukke kan give det helt rigtige udtryk. Ligeledes med selve blomsterbuketterne man sætter i krukkerne. Dette giver nærmest endeløse muligheder for mix og matching af smukke krukker og buketter.
Vi mener nemlig at en blomsterkrukke kan gøre en stor forskel for indretningen af alle lokaler i hjemmet.
Eksempelvis kan et tomt hjørne i stuen blive fyldt ud af en dekorativ krukke. Din altan kan gøres mere livlig af altankasser med farverige blomster. Toilettet kan få et renere og mere
naturligt look med en smuk vase og eventuelt nogle tørrede blomster, eller med grønne og friske potter og planter.

Både buketter og krukker plejer vi her på bloggen at købe hos smukke Florie i udkanten af København

Hos Florie fokuserer de på at levere både blomsterkunst og gourmet smørrebrød af højeste kvalitet.
Det betyder at vi får muligheden for at se på smuk brugskunst, få en unik blomsterbuket med hjem og smage på noget fantastisk dejlig mad. “Whats not to like”?
Vi bliver altid mødt af et sæsonkorrigeret udvalg af både blomster og råvarer, så vi altid kan sikre dig den bedste kvalitet.

Virksomheden udtaler selv at “Vi bestræber os på at have så mange danskproducerede varer som muligt og benytter også diverse spirer og grønt, fra lokalområdet”

Mere end bare indretning

Det der er vores yndlingsting ved at besøge Florie, er at det giver os en god undskyldning for at shoppe smuk indretning til hjemmet, samtidig med at vi nyder et godt måltid.
Florie laver nemlig også fantastisk højbelagt gourmet smørrebrød. Og som er muligt at nyde i de smukke omgivelser. De tilbyder derfor ikke blot, smuk brugskunst og flotte buketter, men en samlet smagsoplevelse af hjemmelavede kvalitets råvarer. Her er man omgivet af grønne planter og blomsterbuketter. Og det er bare noget vi ikke kan få nok af!
De bestræber sig endda på at have så mange danskproducerede varer som muligt og benytter også diverse spirer og grønt, fra lokalområdet.

Både buketter og krukker plejer vi her på bloggen at købe hos smukke Florie i udkanten af København