Brugskunst & Blomster

Her på Bolig for Begyndere, arbejder vi her på vores blogsektion hårdt på at give dig de bedste tips og trick til hjemmet, og hvordan at du kan optimere og personliggøre din boligindretning gennem boligkøb og blomster.
En tit overset faktor er hvordan man økonomisk, miljøbevidst og æstetisk korrekt, kan indrette sit hjem smukt og stilfuldt.

 

Læs mere om boligindretning, få indretning inspiration til din boligindretning til dekoration til hjemmet i dette boligindlæg. Der er massere af måder hvorpå man kan indrette sit hjem, men for os her på siden er der altid en sikker vinder.
Nemlig brugen af brugskunst og blomster, som kan gøre en positiv indflydelse på din boligindretning.

 

Den korrekte krukke kan give det helt rigtige udtryk til dit hjem eller kontor – og ligeledes med selve blomsterbuketterne man sætter i krukkerne. Dette giver nærmest endeløse muligheder for mix og matching af smukke krukker og buketter.
Vi mener nemlig at en flot blomstervase, blomsterkrukke, samt brugskunst, kan gøre en stor forskel for indretningen af alle lokaler i hjemmet eller kontoret.
Eksempelvis kan et tomt hjørne i stuen blive fyldt ud af en dekorativ krukke, eller en kommode blive “piftet op” med en smuk blomsterdekoration. Din altan kan gøres mere livlig af pynteting samt altankasser med flotte farverige blomster. Toilettet kan få et renere og mere
naturligt og stilrent look med en smuk vase og eventuelt nogle tørrede blomster, eller med grønne og friske potter og planter. Mulighederne for at få en smuk og indbydende indretning er mange.

 

Både buketter og krukker plejer vi her på bloggen at købe nyt boliginteriør hos inspirerende smukke Florie i udkanten af København

Hos Florie fokuserer de på at levere både brugskunst, herunder smukke blomster krukker, blomsterkunst og herunder smukke buketter til alle anledninger, og gourmet smørrebrød af højeste kvalitet.
Det betyder at vi får muligheden for at se på smuk brugskunst, få en unik blomsterbuket med hjem og smage på noget fantastisk dejlig mad i høj kvalitet. “Whats not to like”?
Vi bliver altid mødt af et sæsonkorrigeret udvalg af både blomster og råvarer, så at vi altid kan sikre dig den bedste kvalitet. Samt er dette også en miljøbevist beslutning, at anvende så mange sæsonkorrigeret varer som muligt.

 

Virksomheden udtaler selv at “Vi bestræber os på at have så mange danskproducerede varer som muligt og benytter også diverse spirer og grønt, fra lokalområdet”  Der er en stor passion for ikke nok med gourmet smørrebrød – men også brugskunst og blomster. 

Hvorfor få blomster i hjemmet?

Det er bevist, at planter og blomster har en positiv påvirkning på humøret. Det er især farverne på blomsten der påvirker humøret, som er bevist ud fra flere undersøgelser, herunder farveterapi. Eksempelvis er orange blomster opmuntrende, lilla er beroligende, lyserød symboliserer loyalitet, og hvid symboliserer renhed og optimisme. Man kan med fordel anvende farveterapi ved valg af buketter. Blandt andet kan man få bundet en buket med hvid og lyserød. Disse farvekombinationer anvendes især til særlige begivenheder, såsom eksempelvis et dåb eller bryllup. Ikke nok med at planter, blomster og buketter øger din trivsel, øger det også luftfugtigheden og kan virke som naturlige luftrenser i hjemmet. Blomster dekorationer påvirker dermed ikke blot miljøet, herunder din trivsel positivt, men påvirker også indeklimaet. Eksempel på en effektiv luftrensende blomst er en fredslilje.

 

Mere end bare indretning

Sæt et personligt præg på dit hjem gennem en personlig indretning af boligen. Find indretning inspiration inden for blomster og boligkøb af brugskunst og sæt et personligt præg på dit hjem gennem boliginteriør, brugskunst og blomster. Få et flot hjem, øg indeklimaet, og imponer dine gæster gennem en flot indretning. Det der er vores yndlingsting ved at besøge Florie, er at det giver os en god undskyldning for at shoppe smuk indretning til hjemmet, samtidig med at vi også kan nyde et godt måltid.
Florie laver nemlig også fantastisk højbelagt gourmet smørrebrød. Og som er muligt at nyde i de smukke omgivelser. De tilbyder derfor ikke blot, smuk brugskunst og flotte buketter, men en samlet smagsoplevelse af hjemmelavede kvalitets råvarer. Her er man omgivet af grønne planter og blomsterbuketter. Det giver en unik helhedsoplevelse af boligkøb og blomster samtidig med mulighed for et godt måltid. Og det er bare noget vi ikke kan få nok af! Med speciale i blomster, mad og brugskunst
bestræber de sig også på at have så mange danskproducerede varer som muligt og benytter så vidt muligt, også diverse spirer og grønt, fra lokalområdet.

 

Både buketter og brugskunst, herunder krukker, plejer vi her på bloggen at købe hos smukke Florie i udkanten af København. Her kan du altid få de bedste blomster som sæsonen har at byde på. Florie tilbyder ikke “bare” krukker og boligkøb blomster, men også lejligheds buketter, om det er en bårebuket, til bryllup eller fest eller en “bare fordi”-buket. Glæd dine nærmeste med flot dekoration til hjemme med en smuk blomsterbuket.