Hvad kan en ejendomsmægler i Hvidovre hjælpe med?

En ejendomsmægler kan primært hjælpe dig med tre forskellige ting: Køb af bolig, salg af bolig og at leje bolig

 

Leder du efter at komme af med din gamle bolig, eller at anskaffe din nye drømmebolig i Hvidovre? Måske begge? I så fald kan du med fordel gøre brug af en ejendomsmægler, der gør processen nem og overskuelig for dig

 

Køb bolig

Det er ikke altid nemt at få solgt en bolig eller at købe en ny. Det kræver ofte en stor mængde research ift. boligmarkedet. Spørgsmål som hvor vil man flytte hen, vil man leje i stedet for at købe, eller noget helt tredje, er vigtige at tage til eftertanke. Bare det at tage det første skridt og sætte gang i processen, er ofte en stor beslutning. Derfor er det i de fleste tilfælde klogt at få hjælp fra en professionel, der kan hjælpe dig igennem hele forløbet. En ejendomsmægler kan hjælpe dig med hensyn til dine valgmuligheder inden for boliger.

Skal du have solgt din bolig, hjælper din ejendomsmægler dig med at vurdere dens værdi. Herefter får du rådgivning til selve salgsprocessen.

Få professionel hjælp 

Med hjælp fra en professionel ejendomsmægler i Hvidovre, kan du kaste problemerne ved flytning fra dig. Derved kan du trygt overlade det i hænderne på dem, som har prøvet det før. Ejendomsmægleren Stine Christiansen, har mere end 15 års erfaring i branchen, og står altid til rådighed, skulle ud have ejendomsmægler-problemer. Hun har kendskab til hvert et hjørne af Hvidovre. Hvor hun arbejder med stort engagement og dedikation for alle hendes kunder. Du vil derfor altid ende med det resultat, med hende som din ejendomsmægler. Du kan læse mere om Stine Christiansen her

Processen

Stine Christiansen har en struktureret service, hun yder til alle hendes kunder der vil sælge hus, så de er sikre på at der er styr på hvad der kommer til at ske.

 

Indledende møde

 Når du kontakter Stine for at for din bolig solgt, så aftaler hun et uforpligtende møde med dig, hvor Stine kommer hjem til dig, og vurderer din bolig uden at det koster dig noget som helst. 

Kontrakt

Når i har gennemgået alle detaljerne omkring din bolig, udarbejder Stine med sin ekspertise et salgsoplæg på baggrund af boligmarkedet i dit område, hvordan markedet tidligere har set ud og dit hus’ værdi. 

Efter du har godkendt oplægget, bliver kontrakten underskrevet. Efterfølgende vil der blive udarbejdet salgsmaterialer såsom billeder og tekst og mere, alt afhængig af hvad i har aftalt.

 

Salg af dit hjem

Herefter fremviser Stine dit hjem – det er hende der kender din bolig, så hun er forberedt til bedst at tage hånd om interesserede købere. Hun fremviser dit hjem, og opdatere dig løbende om status, og rådgiver dig om hvordan dit næste skridt bør se ud. Når køberen er fundet, kræver det kun en underskrift fra din og køber side, og så har du solgt dit hus!

 

Køb af hus

Stine Christiansen hjælper selvfølgelig også med at købe hus, og du kan læse mere på hendes hjemmeside her.

 

 

 

 

Ejendomsmægler Hvidovre

af | feb 22, 2022

En ejendomsmægler gør livet nemmere for dig