Hvad kan en ejendomsmægler i hvidovre hjælpe med?

En ejendomsmægler kan primært hjælpe dig med tre forskellige ting: Køb af bolig, salg af bolig og at leje bolig 

Leder du efter at komme af med din gamle bolig, eller at anskaffe din nye drømmebolig i Hvidovre? Måske begge? I så fald kan du med fordel gøre brug af en ejendomsmægler, der gør processen nem og overskuelig for dig

Køb bolig

 Det er ikke altid nemt at få solgt en bolig eller at købe en ny. Det kræver ofte en stor mængde research ift. boligmarkedet, hvor man vil flytte hen, om man måske vil leje bolig i stedet for at købe. Bare det at tage det første skridt og sætte processen i gang er typisk en stor beslutning. Det er derfor i de fleste tilfælde klogt at få hjælp fra en professionel, der kan hjælpe dig igennem hele forløbet.

Skal du ha solgt din bolig, hjælper din ejendomsmægler dig med at vurdere dens værdi, hvorefter du får rådgivning til valg af sælger. Mægleren hjælper derefter selve sælgeren med at sælge boligen. Skal du i stedet købe eller leje bolig, rådgiver ejendomsmægleren dig med hensyn til dine valgmuligheder inden for boliger.

Få professionel hjælp 

Med hjælp fra en professionel ejendomsmægler i Hvidovre, kan du kaste problemerne ved flytning fra dig, og overlade dem til nogen der har prøvet det før. Linket fører til ejendomsmægleren Stine Christiansen, der har mere end 15 års erfaring i branchen, og står altid til rådighed for dine ejendomsmægler-problemer. Hun kender hvert et hjørne af Hvidovre og arbejder med stort engagement og dedikation for alle hendes kunder, så de altid ender med det bedste resultat. 

Processen

Stine Christiansen har en struktureret service, hun yder til alle hendes kunder der vil sælge hus, så de er sikre på at der er styr på hvad der kommer til at ske.

Indledende møde

 Når du kontakter Stine for at for din bolig solgt, så aftaler hun et uforpligtende møde med dig, hvor Stine kommer hjem til dig, og vurderer din bolig uden at det koster dig noget som helst. 

Kontrakt

Når i har gennemgået alle detaljerne omkring din bolig, udarbejder Stine med sin ekspertise et salgsoplæg på baggrund af boligmarkedet i dit område, hvordan markedet tidligere har set ud og dit hus’ værdi. 

Efter du har godkendt oplægget, bliver kontrakten underskrevet. Efterfølgende vil der blive udarbejdet salgsmaterialer såsom billeder og tekst og mere, alt afhængig af hvad i har aftalt.

Salg af dit hjem

Herefter fremviser Stine dit hjem – det er hende der kender din bolig, så hun er forberedt til bedst at tage hånd om interesserede købere. Hun fremviser dit hjem, og opdatere dig løbende om status, og rådgiver dig om hvordan dit næste skridt bør se ud. Når køberen er fundet, kræver det kun en underskrift fra din og køber side, og så har du solgt dit hus!

Køb af hus

Stine Christiansen hjælper selvfølgelig også med at købe hus, og du kan læse mere på hendes hjemmeside her.

 

 

 

 

 

 

 

En ejendomsmægler gør livet nemmere for dig