Er en elcykel noget for dig?

El cyklen er for alvor ved at finde vejen frem hos danskerne og det kan man godt forstå.
Der er mange grunde til at investere i en el cykel. Flere ældre eller gangbesværede benytter dem. Men også folk der har langt til og fra arbejde og ønsker at benytte cykle og muligheden for frisk luft og lidt motion.

El cykler af høj kvalitet

Da det er blevet så populært med en elektronisk cykel, er der også en masse forskellige mærker at vælge i mellem og mange forskellige forhandlere. Derfor findes der selvfølgelig forskellige niveauer af kvalitet.
Alt efter hvad du søger og hvilke behov du har, kan du få mere eller mindre avancerede motorer og stellet i forskellige materialer.

El cykler er en investering

Det er ikke nogen hemmelighed at el cykler er markant dyrere end almindelige cykler med rugbrødsmotor, så at sige. Mange steder kan du aftage en afbetalingsløsning, med forhandleren. Dette er ofte tilfældet da det er en dyrere cykel. Til gengæld er det en investering. Mange af dem har en lang levetid og det kan være lettere at benytte cyklen lidt oftere. Nogle vælger endda at udskifte bilen med en el cykel og alternativ offentlig transport. I disse tilfælde kan man vist roligt sige at elcykel er det billige alternativ.

Få lov at prøve

Når man så beslutter at det måske kunne være interessant at investere i en elcykel. Kan det være en stor fordel af afprøve dem først. Nogle steder i landet findes der cykelforhandlere til tilbyder dig, at låne en elcykel over weekenden eller i et par dage. Dette kan være utrolig nyttigt.
Så kan du få en fornemmelse af hvordan en sådan cykel formentligt vil have en positiv indvirkning på din hverdag og er pengene værd. Eller du erfarer at det måske ikke er noget for dig og så har du undgået den omkostning.
Hos Cykelgården Greve kan du låne en el cykel helt gratis.