Facaderenovering

Få en flot facade der holder mange år fremadrettet med facaderenovering. Læs mere om de mange fordele der er ved renovering af facade her
 

Hvad er facaderenovering? 

Facaderenovering er processen med at renovere og opdatere facaden på en bygning. Dette kan omfatte reparation af skader på facaden, udskiftning af beskadigede materialer, rengøring af overflader og påføring af ny maling eller anden overfladebehandling. Formålet med en facaderenovering er at forbedre udseendet af bygningen, øge dens værdi og forlænge dens levetid ved at beskytte den mod vejr og vind. En omfattende facaderenovering vil indebære nedslidning eller sandblæsning af facaden, reparation af mursten og fuger, hulmursisolering, pudsning og til sidst maling. 

 

Hvad koster en facaderenovering? 

Prisen på facaderenovering varierer afhængigt af flere faktorer, herunder størrelsen og tilstanden af facaden, materialer der anvendes, og omfanget af arbejdet. Mens mindre reparationer kan være tilstrækkelige for visse facader, kræver andre mere omfattende facaderenoveringer, der inkluderer hulmursisolering, pudsning og maling. 
Facaderenovering kan være en relativ dyr investering, men det er en investering, som vil tjene sig hjem igen. Du vil nemlig opdage flere fordele ved facaderenovering, b.la. en stigning i ejendomsværdien, varmebesparelser og forlænget levetid. 
 
Du kan med fordel kontakte en professionel maler med dit projekt, for den mest præcise pris på facaderenovering. 
 
mur der spartles
Nedrivning
udendørs facaderenovering
Nedrivning

Fordele ved facaderenovering

Der er mange fordele ved at få foretaget en facaderenovering, her er nogle af dem: 
  • Forbedret udseende: En facaderenovering kan forbedre udseendet af en bygning og give den et frisk og moderne udseende 
  • Øget ejendomsværdi: En renoveret facade kan øge ejendommens værdi, da det gør det mere attraktivt for potentielle købere eller lejere
  • Forlængelse af husets levetid: En renovering kan beskytte bygningens facade mod vind og vejr, og forlænge dens levetid
  • Større varmebesparelser: En omfugning kan resultere i større besparelser på varmeregningen, da det øger boligens isolering og mindsker varmetab. Med hulmursisolering og omfugning kan det øge ejendomsværdien og forbedre bygningens energimærkning.
  • Miljøfordele: Reduceret varmetab reducerer bygningens CO2-udlejning, og bidrager derfor positivt til miljøet
  • Generelt er facaderenovering en godt valg, hvis man ønsker at få et flot nyt look, en stigning i ejendomsværdi, bedre isolering og forlænget levetid på boligen. 
 

En professionel maler til facaderenovering

Det er vigtigt med den rette fagmand til facaderenoveringen for et godt og holdbart resultat. Det er vigtigt at vælge en maler med erfaring og ekspertise inden for facaderenovering, som kan give professionel rådgivning og vejledning. Man bør også sikre sig, at virksomheden er forsikret, og har de nødvendige ressourcer til at udføre arbejdet. Det kan være en god idé at undersøge tidligere kunders anmeldelser af virksomheden. 
 
Trænger din bolig til en genopfriskning, og ønsker du at opgradere hjemmet med en facaderenovering? Så kan du med fordel kontakte en professionel maler der har erfaring inden for facaderenovering. Her kan vi varmt anbefale Malerfirmaet MLR, der tilbyder facaderenovering til branchens bedste kvalitet. Vælger du MLR som din maler, er du garanteret en erfaren malermester med 20 års erfaring i branchen, høj kvalitet, og et gratis og uforpligtende tilbud.