Find de rigtige gardiner

Det er ikke altid lige nemt at finde den helt rigtige gardinløsning til stuen, soveværelset eller kontoret. men her kan du finde mere information om hvad de skal være opmærksom på og hvad du skal kigge efter. 

Gardiner i høj kvalitet

Selvfølgelig kan man bare smutte en tur i Ikea eller lignende og finde de første og bedste gardiner. Men det kan være så meget mere end det. Der findes over 20 forskellige slags gardiner.
hvis du ønsker en gardinløsning på specialmål og i en kvalitet der holder i mange år og i mange tilfælde også har garanti på løsningen. 
Derfor er der en masse fordele at hente gennem en professionel gardinmontør. De hjælper og guider dig til den helt rigtige løsning. Desuden kan mange af dem også komme forbi dig i deres gardinbus.

Brug den gratis gardinbus

Rigtig mange gardinleverandører og -montører tilbyder at komme fordi dig helt gratis. Her tager de, efter en grundig indledende snak med dig, en masse vareprøver med. Så kan du meget lettere visualisere hvordan det ville fungere i rummet, med de forskellige typer gardiner. Det kan både være i forhold til funktionalitet, farve, materiale og meget mere. 

Hvem skal bruge gardiner

I princippet skal alle rum med en vindue have gardiner, selv noget så småt som badeværelset – der skal jo helt være helt privat. 
Soveværelset har brug for en slags mørklægningsgardin, mens stuen måske skal have lameller der kan skærme for solens stråler mod TV’et. 
Specielt børneværelser har også godt af gode gardiner, for ikke at forstyrre barnets eller værdifulde søvn.
Men også kontorer og andre arbejdspladser, skal have ordentlig gardin afskærmning. Det kan være meget forstyrrende at have lys kommende direkte ind mod skærmen, men alligevel skal det nok være nogle lyse farver. På den måde bliver der ikke så mørk om indelukket.