Generator

Generator til dine projekter

Når du skal renovere dit hus, sommerhus, skur eller andet, kan du bruge en generator for at få strøm til dine byggeprojekter. Hermed kan du nemt og overskueligt have strøm overalt på din ejendom. 
En generator giver strøm, ved hjælp af en motor og en alternator. Denne strøm kan du bruge på din ejendom, og placere hvor end du har behov for. Der findes et hav af forskellige generatorer, alt efter dine behov for strøm. Desuden kan man få modeller med unikke funktioner, såsom muligheden for tilslutning af fjernbetjening eller en meget let generator, så den er mere mobil for dig.
Apparatet kan blandt andet bruges til din vinkelsliber, dykpumpe, hækkeklipper, lys-installationer, opladning af batterier og meget mere. 

 

Praktiske informationer

En generator bruger blyfri 95 og har ofte plads til omkring 15 liter benzin. Maskinen vejer typisk omkring 40 kg, med en forbrændingsmotor og en alternator. Motoren omdanner benzinen til kinetisk energi, som herefter omdannes til vekselstrøm, ved hjælp af alternatoren. 
Når du benytter generatoren må den ikke lægges ned og skal placeres på en vandret flade, uden fugt og vand. 
Boligrenovering

Lej en professionel generator

I stedet for at købe, kan du nemt og effektivt leje en hos en række udbydere. Hos de fleste udbydere, kan du leje maskinen over en dag, weekend eller uge. Det er typisk en selvhenter, hos udlejeren så vær forberedt på at skulle køre efter den. 
 
Prisen varierer fra udbyder til udbyder, men er ofte omkring 700 kr. til 1000 kr. Du kan se priserne inde på de enkelte udlejers hjemmeside. 
 
Dog kan du gennem D.B.P Udlejning, leje en professionel generator til kun 500 kr. pr. dag. Her får du altid en god service, og desuden muligheden for at få apparatet leveret.