Skal du bruge et professionelt gulvfirma?

Hvis du står med et gulvbelægnings eller -renoveringsprojekt, skal du bruge et professionelt gulvfirma. De fleste gulvfirmaer udfører både gulvbelægning, gulvafslibning og -afhøvling, gulvbehandling og reparation af gulve.

Mange af disse typer af gulvopgaver kan du med nød godt klare selv. Men det kan være en god ide at få hjælp fra professionelle. Så du ender med et tilfredsstillende resultat og undgår skader på dit gulv. Særligt trægulv kan godt være sart, og derfor skal man her være særligt varsom når man sliber og behandler. Et professionelt gulvfirma kan også rådgive dig om materialevalg og de forskellige behandlingsformer. Ved at hyre et professionelt gulvfirma slipper du også for at leje diverse maskiner.

Hvornår skal du bruge en gulvservice?

Hvis dit gulv er gammelt, misfarvet eller slidt, så kan du give det nyt liv ved hjælp af en professionel gulvbehandling. Det anbefales ofte at få behandlet gulvet når dit gulv er blevet meget ridset når lakken er slidt af. Det varierer meget hvor længe et gulv holder. Det kommer både an på materialet, hvor meget slid det udsættes for i hverdagen, og om du eventuelt har husdyr som hund eller kat. I spisestuen og køkkenet er der også større sandsynlighed for at gulvet udsættes for væsker og lignende. Dette gør at disse områder kan slides hurtigere end andre.

 

Få professionel hjælp til dit gulvprojekt

Når du bruger et professionelt gulvfirma, får du den rette vejledning og er bedre dækket hvis uheldet – mod forventning – skulle være ude. Du kan også forvente et flot og holdbart slutresultat som du bliver glad for lang tid fremover. Vi kan varmt anbefale vores samarbejdspartner nordicgulv.dk som har over 15 års erfaring med gulvservice. De kører på hele Sjælland og udfører opgaver for private såvel som erhvervskunder. De ved hvad der skal til, for at give dit gulv nyt liv!