Kendt anlægsgartner til tjeneste

Hvis du bor i hus med en tilhørende have, er det altid helt op til dig selv hvor meget du ønsker at gøre ud af have. Nogle mennesker bruger hundredevis af timer med hoved mellem bedene og fingrene i mulden.

Men det er ikke altid at man har overskud eller tid til det. Havearbejde er generelt et større tidskrævende arbejde, og det bestemt ikke alle der har de fornødne kompetencer til at vedligeholde eller skabe, deres drømme have.
Skulle du derfor ikke have grønne fingre eller tid nok, kan det være en stor fordel at få hjælp af en anlægsgartner.

Med kyndig hjælp og vejledning fra en anlægsgartner kan du selv gå i gang med dit næste, store haveprojekt, men du kan selvfølgelig også få en anlægsgartner ud og sørge for have for dig.
Med den rette rådgivning, kan du selv realisere dine havedrømme. Du afklarer dine behov og ønsker for haven og rådgiver dig derefter med en professionel. Sammen kan I helt sikkert finde den perfekt løsning og føre din havedrøm ud i livet.

Havedesign og haveanlæg

Ved at få en  anlægsgartner er det kun fantasien der sætter grænser. Hvad med f.eks. helårs haver, wellnesshaver eller biohaver? Med en anlægsgartner kan du få en unik og personlig designet have. I samarbejde med vores kreative havearkitekt, er du med i processen, når du ønsker et nyt og særligt havedesign.

Vores anlægsgartner har stor erfaring på dette område, og de har designet et væld af haver til en lang række kunder gennem årene – bl.a. omkring Roskilde, Lyngby, Gentofte og på resten af Sjælland. 

En anlægsgartner kan gøre din bolig bedre

Vi har her på Bolig For Begyndere, flere anbefalingsværdige samarbejdspartnere, som vi er stolte af at kunne sende din vej. En af vores samarbejdspartnere er anlægsgartner fra Krøyer Voss. kan hjælpe med alle opgaver inden for havearbejde. Dette inkluderer bl.a. pleje og strukturering af grønne områder, havedesign, samt tilbyg hvis dette ønskes.

Hvad tilbyder de ?

Vi kan lave stort set alt til din have – her kan du se præcis hvad:

Indkørsler
Støttemure
Pleje af grønne områder
Græsplæner
Vand i haven
Terrassemiljø
Anlægning af have
Opsætning af hegn
Belægningsarbejde
Nyetablering af haver
Terrasser
Træterrasser
Havedesign af havearkitekt
Grøn pleje for virksomheder og boligforeninger