Havefræser

Lej en professionel havefræser

Skal du udføre havearbejde på din ejendom? Du kan leje en havefræser til det hårde arbejde, så du kan få vendt din jord, uden at skulle står og grave i flere timer. En professionel fræser er til dig som ønsker en hurtig og effektiv løsning. 
Man kan leje en havefræser hos mange udlejere, dog er der kun et par stykker som udlejer en kvalitets fræser til en attraktiv pris. Længere nede kan du se hvem vi anbefaler at leje hos. 

Få vendt din jord i haven

Med en havefræser kan du få vendt din jord i haven, nemt og effektivt. Ved hjælp af maskinens roterende knive, bliver jorden vendt, som skaber en bedre fordeling af næringsstofferne, som giver de bedste vækstmuligheder for dine planter.

Vigtig information

En havefræser er en maskine på hjul, hvor der er en motor som styrer roterende knive. Maskinen har gear ud fra hvilken hastighed man ønsker at få udført arbejdet i. Når du bruger en havefræser, har du to håndtag til at styre med. Havefræseren kan arbejde i en bredde helt op til 50 cm og vejer 80 kg. 
Hvis der skulle ske noget med maskinen, er det udlejer som skal foretage reparationerne. Derudover er det vigtigt at passe på med at vende maskinen eller pille ved og under maskinen, da de roterende knive kan forvolde store skader. 

Udlejning af havefræser

Hvis du ønsker at leje en professionel fræser, kan du finde dem hos en række udbydere i Danmark. De fleste udbydere er troværdige og udlejer til en attraktiv pris. 
Hvis du ønsker en ekstra god service, hvor du oveni købet kan få leveret havefræseren til din hoveddør på Sjælland, skal du vælge af leje maskinen fra D.B.P Udlejning. Her er der altid styr på tingene, hvor de ansatte står til rådighed med vejledning og instruktioner.