Hvad koster rådgivning hos en gulvlægger?

Gulvet er en essentiel del af boligen og er grundlæggende noget, som skal holde i mange år. Af samme årsag er det også vigtigt, at gulvløsningen udføres eller monteres ordentligt, hvilket kræver de rette kompetencer. Hos Godt-gulv.dk sætter vi en ære i vores håndværk og sigter altid efter at levere et færdigt resultat i højeste kvalitet.

Vores gulvservice, er bygget på mange års professionel erfaring og faglig passion. Vi er nøjsommelige og grundige, og garanterer dig altid et tilfredsstillende stykke arbejde.

Gulvlægger med fokus på dine ønsker

Hos godt-gulv.dk går vi går op i dine behov. Vi har et ønske om at opbygge gode og tillidsfulde kunderelationer. Derfor kan du altid regne med råd og vejledning der bygger på et solidt fagligt fundament, således at du kan få en veludført løsning, lige som du vil have den. For os er glade og tilfredse kunder alfa omega – det er ganske enkelt god forretning.

Vi løser opgaver af alle størrelser og uanset hvilket materiale eller hvilken type gulvlægning du har i tankerne. Vi får sammen sat ord på dine behov, og hvordan vi får føre dine tanker ud i livet. Vi kan fx tilbyde kompetencer inden for:

  • Trægulve
  • Sildebensgulve
  • Laminatgulve
  • Linoleumsgulve
  • Køkkengulve

Foruden gulvlægning tilbyder vi også ydelser inden for gulvafslibning og gulvafhøvling. Så hvis trægulvet trænger til en kærligt hånd, kan vi også hjælpe med at give dit gamle gulv nyt liv. Ved en gulvafslibning fjernes gulvets gamle overfladebehandling samt eventuelle ridser, så der efterfølgende kan påføres en ny overfladebehandling.Vores priser varierer alt afhængig af en række forskellige faktorer og bestemmes blandt andet ud fra

  • Materiale
  • Gulvtype
  • Geografi
  • Opgavens omfang

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi kan også besøge dig for at gennemgå dit gulv og tale mulighederne igennem. På den måde kan finde den optimale løsning for dig.

Vi er en mellemstor virksomhed med speciale som gulvlægger. Vi har bemanding med en bred vifte af kompetencer, hvilket betyder at vi kan løse en bred vifte af opgaver, samtidig med at vi tilbyder fleksibilitet, så vi hurtigt kan klemme din opgave ind i vores kalender. Vi udbyder vores services i hele København og Nordsjælland, så kontakt os hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit gulvprojekt. Vi står altid klar med gode råd og vejledning og du kan til enhver tid kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud, enten over telefon +45 31 13 06 14, på mail kontakt@godtgulv.dk eller via kontaktformularen.