De mange fordele ved intelligente installationer

Intelligente installationer er en måde, at kommunikere med dine installationer i hjemmet igennem et kontrolpanel. Her kan man programmere sine installationer alt efter sit behov. Det kan f.eks. bestemme om en bestemt trykknap, skal slukke alt i huset.

Du kan være sikker på en nem og fantastisk brugeroplevelse, når først alle installationerne er flettet godt sammen. Det giver en stor fleksibilitet, og er et stort plus, når man skal ud og vælge sin næste bolig. En bolig med intelligente installationer fremstår mere morderne og spændende frem for andre boliger uden denne løsning

ndu kan opnå store besparelser med intelligente installationer

Du opnå store besparelser på sigt, hvis du benytter installationerne korrekt. Det gælder bl.a. på dit varme- og elforbrug. Du kan nemlig indstille installationerne til diverse løsninger, såsom at kunne slukke alt lys, når du forlader din bolig. Du kan også spare på elregningen ved at få smart belysning med sensorer, så lyset kun er tændt, når du er i rummet.

få mere tryghed i hjemmet

Med intelligente installationer kan du skabe mere sikkerhed i hjemmet. Med smartløsninger kan du bl.a. sætte alarmen til via kontrolpanelet eller få en alarmpakke med overvågning installeret. På den måde kan du holde øje med, hvem der kommer og forlader din bolig. Børnesikring af køkkenapparaterne i husstanden er også en mulighed.

 

få professionel hjælp til opsætningen

Professionel hjælp er vigtig, hvis du ønsker at få opsat intelligente installationer, så du er sikker på alt er sæt rigtigt op. Wedel Installation har kompetente og serviceminded medarbejder med mere end 20 års erfaring i branchen. Hos Wedel Installation sørger de hele tiden for at følge med tiden og efteruddanne deres medarbejdere. Dermed er medarbejderne altid med på de nyeste metoder og teknikker. Du kan dermed altid være sikker på at altid får det bedste resultat hos Wedel Installation.