Hvad kan en Kloakmester på Sjælland hjælpe med?

Hvis du har en faldstamme, som er stoppet, et toilet, hvor vandet stiger, når du skylder ud eller et afløb, som er helt stoppet til, kan det lyde som om, at du har brug for et kloakservice.

Hvornår skal du bruge en kloakmester på Sjælland?

En kloakmester kan hjælpe med følgende kloakopgaver. Dertil kan din kloakmester også hjælpe med andre arbejdsopgaver – Er du i tvivl, så kontakt dit kloakfirma.

Slamsugning

De hyppigste tegn på at du har brug for kloakservice, er lugtgener af den klassiske kloaklugt. Dette kan eksempelvis være fra afløb, toilet eller kloakristen. Årsagen til at lugtgener er, at der sidder snavs fast i kloakken. Det er hovedsageligt fedt- og sæberester.

En slamsugning er super effektiv, når dine kloakker er stoppet til eller blot skal renses. Skal du have fjernet lugte eller skal kloakrørene renses? så er en slamsugning vejen frem. Altså er en slamsugning en grovere måde at fjerne skidt og snavs fra kloakken, sammenlignet med en kloakspuling. En slamsugning kan derfor bruges til både sive- og pumpebrønde, da der oftest er en masse snavs og skidt.

Rottebekæmpelse & TV-inspektion af kloak

Har du problemer med skadedyr såsom rotter, kan en kloakmester fra et professionelt kloakfirma være til stor hjælp.

Med en TV-inspektion kan din kloakmester gennemgå hele dit kloaksystem under jorden og finde ud af hvor problemet opstår. Har du rotter i kloakken, skal det behandles hurtigst muligt, da rotterne kan beskadige dine afløbsrør og skabe lugtgener. Under TV-inspektionen kan din kloakmester altså se hvor i afløbene problemet opstår. Dernæst kan han på bedste vis sprøjte rottegift i afløbet, hvorefter rotterne stille og roligt vil forsvinde. For at forbygge problemet opstår igen, vil din kloakmester sætte rottespærre op i dine afløb.

Oplever du skadedyrsproblemer, skal du kontakte din kommune hurtigst muligt.

Kloakspuling

I Danmark oplever vi lidt af hvert i forhold til vejret. Derfor har mange husejere også oplevet en oversvømmet kælder. Hvis dit hus ligger lavt kan et omfangsdræn skåne ejendommen for store mængder vand. Et omfangsdrøn består af en slag rør, der ligger rundt om ejendommen. Når der så kommer større regnskyl i Danmark, vil drænet optage en stor del af vandet og derved sørge for at det ikke når ind til huset.

Faldstammer

Er faldstammen stoppet, eller har du mistanke om der er noget galt?

Hvis du har en rensebrønd mellem dit hus og hoved kloakken, bør du starte med at løfte på rensebrøndens dæksel. Hvis brønden er fuld af vand, er kommunens hovedledning er formentlig blokeret. Du skal så kontakte den kommunale kloakforsyning, som hurtigst muligt renser hovedledningen uden afgifter for dig.

Når du har fået faldstammen udskiftet eller renoveret er det vigtigt at du vedligeholder faldstammen, så den holder sig i så lang tid som muligt.

Vælg det rette kloakfirma på Sjælland

Når det kommer til valg af det rette kloakfirma på Sjælland, kan valget været svært. Det kan det, da der er mange udbydere som differentierer sig på forskellige måder. Dog er det altafgørende når du vælger kloakfirma på Sjælland, at du har dine egne behov i fokus. På den måde kan du få løst netop dit problem. Det er her vigtigt at du undersøger markedet, så du ikke bare vælger den første virksomhed som dukker op og som giver dig et tilbud. Der er altså penge at spare ved at undersøge markedet, og bruge lidt tid på at finde frem til det rette kloakfirma på Sjælland som opfylder alle dine behov. I denne proces, kan det være relevant at indsnævre sig søgning til sit lokalområde. I forlængelse hertil, kan du modtage tilbud fra de forskellige kloakfirmaer nær dig, og læse deres kundeanmeldelser. Dette giver en god indikation af hvad du kan forvente ved de pågældende kloakfirmaer. 

Ydermere er der kloakfirmaer på Sjælland som har speciale i forskellige områder indenfor kloakservice. Her vil det altså ikke være relevant at vælge et kloakfirma som har speciale i rottebekæmpelse, hvis man skal bruge en slamsugning. Derfor skal man være fast besluttet på hvilket behov man har, og hvad man ønsker løst, før man begynder sin proces med valg af virksomhed.

Pris på kloakservice

Står du overfor en mulig kloakservice og er i tvivl om hvad det vil koste dig? Så er det korte svar at det kommer an på en del faktorer.

Af disse faktorer er det relevant at nævne ens behov. Alt efter om man skal bruge en slamsugning, eller en hel kloakspuling, så vil prisen adskille sig. Størrelsen på ens opgave spiller også en væsentlig rolle ift. prissætningen på kloakservicen. Der er naturligvis forskel på prisen, hvis du fx skal have ordet et enkelt rør eller hvis det skal være en omfattende rengøring af hele kloaksystemet.

Tidspunktet på døgnet du skal bruge din kloakservice, spiller også en stor rolle. Står du fx midt om natten og skal bruge en akut kloakrensning vil prisen være højere end hvis det er indenfor normal arbejdstid. Nogle kloakfirmaer på Sjælland har døgnåbent, og derfor kan det være dyrere at få ordnet sin service i løbet af natten, fremfor i dagtimerne. Prisen kan her være op til 3 gange så dyr.

Som regel tager kloakfirmaer en fast timepris på deres services, og denne pris differentierer sig fra firma til firma. 

Få professionel hjælp

Med hjælp fra et professionelt kloakfirma på Sjælland, kan du få renset og udskifter dine faldstammer og meget mere. Kloakservice KBH har mere end 25 års erfaring, og kan altid hjælpe dig med dine kloakproblemer. Derudover har de over 25 års erfaring i branchen, og sidder inde med bredde kompetencer og stor faglig viden – alt dette til en fordelagtig pris.