Hvad kan en Kloakmester på Sjælland hjælpe med?

Hvis du har en faldstamme, som er stoppet, et toilet, hvor vandet stiger, når du skylder ud eller et afløb, som er helt stoppet til, kan det lyde som om, at du har brug for et kloakservice. 

 

Hvornår skal du bruge en kloakmester på Sjælland?

En kloakmester kan hjælpe med følgende kloakopgaver. Dertil kan din kloakmester også hjælpe med andre arbejdsopgaver – Er du i tvivl, så kontakt dit kloakfirma.

Slamsugning

De hyppigste tegn på at du har brug for kloakservice, er lugtgener af den klassiske kloaklugt. Dette kan eksempelvis være fra afløb, toilet eller kloakristen. Årsagen til at lugtgener er, at der sidder snavs fast i kloakken. Det er hovedsageligt fedt- og sæberester. 

En slamsugning er super effektiv, når dine kloakker er stoppet til eller blot skal renses. Skal du have fjernet lugte eller skal kloakrørene renses? så er en slamsugning vejen frem. Altså er en slamsugning en grovere måde at fjerne skidt og snavs fra kloakken, sammenlignet med en kloakspuling. En slamsugning kan derfor bruges til både sive- og pumpebrønde, da der oftest er en masse snavs og skidt. 

 

Rottebekæmpelse & TV-inspektion af kloak

Har du problemer med skadedyr såsom rotter, kan en kloakmester fra et professionelt kloakfirma være til stor hjælp. 

Med en TV-inspektion kan din kloakmester gennemgå hele dit kloaksystem under jorden og finde ud af hvor problemet opstår. Har du rotter i kloakken, skal det behandles hurtigst muligt, da rotterne kan beskadige dine afløbsrør og skabe lugtgener. Under TV-inspektionen kan din kloakmester altså se hvor i afløbene problemet opstår. Dernæst kan han på bedste vis sprøjte rottegift i afløbet, hvorefter rotterne stille og roligt vil forsvinde. For at forbygge problemet opstår igen, vil din kloakmester sætte rottespærre op i dine afløb. 

Oplever du skadedyrsproblemer, skal du kontakte din kommune hurtigst muligt.

Kloakspuling

I Danmark oplever vi lidt af hvert i forhold til vejret. Derfor har mange husejere også oplevet en oversvømmet kælder. Hvis dit hus ligger lavt kan et omfangsdræn skåne ejendommen for store mængder vand. Et omfangsdrøn består af en slag rør, der ligger rundt om ejendommen. Når der så kommer større regnskyl i Danmark, vil drænet optage en stor del af vandet og derved sørge for at det ikke når ind til huset.

Faldstammer

Er faldstammen stoppet, eller har du mistanke om der er noget galt?

Hvis du har en rensebrønd mellem dit hus og hoved kloakken, bør du starte med at løfte på rensebrøndens dæksel. Hvis brønden er fuld af vand, er kommunens hovedledning er formentlig blokeret. Du skal så kontakte den kommunale kloakforsyning, som hurtigst muligt renser hovedledningen uden afgifter for dig.

 

Når du har fået faldstammen udskiftet eller renoveret er det vigtigt at du vedligeholder faldstammen, så den holder sig i så lang tid som muligt. 

 

Få professionel hjælp. 

Med hjælp fra et professionelt kloakfirma på Sjælland, kan du få renset og udskifter dine faldstammer og meget mere. Kloakservice KBH har mere end 25 års erfaring, og kan altid hjælpe dig med dine kloakproblemer. Derudover har de over 25 års erfaring i branchen, og sidder inde med bredde kompetencer og stor faglig viden – alt dette til en fordelagtig pris.