Hvad kan en Kloakmester på Fyn hjælpe med?

Faktisk kan de hjælpe med stort set alt inden for kloak- og rørarbejde. Dette kan fx være slamsugning, rensning af faldstammer, omfangsdrøn og meget mere. Med en erfaren kloakmester på Fyn er du sikker på,  at have hjælpen lige ved hånden hvis du en dag har vand fossende op af afløbene

Hvornår skal du bruge en kloakmester på Fyn?

Følgende punkter kan de ofte afhjælpe, ellers kontakt din lokale kloakmester i dag og forfør dig, om hvad de kan hjælpe med.

Lugtgener

De mest typiske tegn på at du har behov for en dygtig kloakmester, er lugtgener af den klassiske kloaklugt. Dette kan fx være fra afløb, toilet eller kloakristen udenfor. Dette kan tyde på at der sidder snavs fast i kloakken, såsom fedt- og sæberester fra generel husholdning.

Skadedyr

Oplever du problemer med skadedyr som rotter, kan en kloakmester på Fyn ligeledes være med til at få bugt med problemet. Ved en TV-inspektion, kan de gennem gå hele rørsystemet under grunden og finde frem til præcis hvor problemet er. Rotter kan ligeledes skabe lugtgener og udføre stor skade på dine kloakrør. Derfor er det vigtigt at komme af med dem hurtigst muligt, samt at sikre problemet ikke kommer igen. Dette kan en kloakmester hjælpe med, ved opsætte rottespærre, i afløbene. Det sikre at der ikke kan trænge rotter eller andre skadedyt ind i boligen. 

Oversvømmelser

I Danmark oplever vi lidt af hvert i forhold til vejret. Derfor har mange husejere også oplevet en oversvømmet kælder. Hvis dit hus ligger lavt kan et omfangsdræn skåne ejendommen for store mængder vand. Et omfangsdrøn består af en slag rør, der ligger rundt om ejendommen. Når der så kommer større regnskyl i Danmark, vil drænet optage en stor del af vandet og derved sørge for at det ikke når ind til huset. 

Miljøvenlige

Du læste rigtigt! Med en kloakseparering kan du faktisk aflaste miljøet en hel del. Som det ligger i ordet, deles kloakrøret i to, hvor den ene del leder spildvand fra husholdingen til et rensningsanlæg, mens den andet rør leder det rene regnvand tilbage ud i naturen. På den måde undgås det at rense det rene regnvand, hvilket aflaster rensningsanlægget.

Hvis du søger en erfaren kloakmester på Fyn har J.E Hansen Entreprenør mere end 10 års erfaring.