Lakering af køkkenlåger

Trænger dine køkkenlåger til en omgang lakering?

Hvad er lakering?

En lakering er en overfladebehandling, som kan være med til at vedligeholde køkkenlåger og meget andet. 
Ser dine køkkenlåger gamle ud og synes du, at de trænger til en omgang lak? Så kan du med fordel vælge at om lakere dine køkkenlåger. Er dine køkkenlåger beskadiget eller er der ridser i materialet, så kan en om lakering være noget for dig. 

 

Hvad koster lakering af køkkenlåger? 

Det kan være svært at komme med en fast pris på hvad lakering af køkkenlåger koster. Det skyldes at det afhænger af flere faktorer, som eksempelvis lakken der skal bruges samt omfanget af overfladen som skal lakeres.

 

Hvordan lakerer man køkkenlåger?

Du kan med fordel vælge af afmontere dine køkkenlåger, da det er nemmere at lakere dem når de ligger på gulvet. Dog skal du være opmærksom på, at dække gulvet til, så lakken ikke falder ned på dit gulv. Det kan nemlig være svært at få af igen (lidt ligesom maling). 
Ønsker du professionelle til at udføre din lakering, så læs mere her

 

Lakering af køkkenlåger til private og erhverv

Ønsker du en professionel til at lakerer dine køkkenlåger? Vores samarbejdspartner har igennem flere år hjulpet både private og erhvervskunder med bl.a. lakering af køkkenlåger. Alle medarbejdere har flere års erfaring og er alle uddannet inden for faget. De har dermed de rette teknikker og metoder til at varetage denne opgave.
 
Du kan trygt vælge vores samarbejdspartner til at lakerer dine køkkenlåger, hvis du vil være sikker på, at opgaven udføres korrekt.

Hvilken lakering skal jeg bruge?

 
Vi anbefaler at du bruger Faxe GOlak til lakering af køkkenlåger, hvis du altså ønsker selv at påføre lakeringen. Denne lakering fås i 3 forskellige varianter (blank, silkemat og mat). Det kan også være en god ide, at påføre flere lag lak, enten 2 eller 3 lag – og her skal der arbejdes hurtigt, ellers vil du vende tilbage til en halvtør lak. Lakken kan påføres med enten pensel eller en fin malerulle.
 
Mellem lagene påføres, bør du slibe med fint sandpapir.