Elegance og modernitet med lamelgardiner

Med lamelgardiner kan du opnå en rolig og moderne gardinløsning, som samtidig adskiller sig fra de mere traditionelle gardinløsninger. Lamelgardiner er en elegant og dekorativ måde, at skærme af for solen på. 
Du får et enkelt design, som kan passe alle vindueskonstruktioner, hvad enten det gælder buede, trekantede eller runde vinduer.  
 

Lamelgardinernes mange funktioner

Lamelgardiner kommer i mange mønstre, farver og materialer, så du kan finde netop den type, som passer bedst ind i dit hjem. Du kan få disse gardiner i forskellige grader af transparenthed. Nogle giver en mild afskærmning af solen, hvor andre kan bruges som mørklægning. Lamelgardiner med semi-transparenthed eller transparenthed giver et eksklusivt og elegant look, med et blidt og behageligt lysindfald. 
 
Det er også muligt at få disse gardiner med forskellige monteringsmuligheder. Der er den klassiske snore betjening. Men det er også muligt at få lamelgardiner som elektrisk løsning. 
 
Med disse gardiner får du et stort udvalg af funktioner og de kan tilpasses næsten alle behov.  

Fordele ved lamelgardiner

Har du store vinduespartier, så er lamelgardiner særdeles velegnet, da de både er elegante og nemme at have med at gøre.
 
Du får en nem måde, at skærme af for lys og omverdenen, samtidig med at du stadig kan nyde godt af lyset. Lamellerne har nemlig en rotationsfunktion, så du kan justere lysindfaldet lige som du ønsker. 
 
Ligeledes fås selve lamellerne i forskellige bredder og afslutninger. Du kan både få den skrå afslutning eller den buede skinne. 

 

Få en fagkyndig til at finde dine perfekte gardiner

Gardindekoratøren har et bredt udvalg af gardiner. Her kan du finde lamelgardiner, men også persienner og plissegardiner. Her kan du både besøge den fysiske butik og udvælge dine nye gardiner, men det er også muligt at få besøg af gardinbussen. Gardinbussen kommer hjem til dig, rådgiver omkring gardinvalg, laver en grundig opmåling, samt står for monteringen af de udvalgte gardiner. På den måde er du sikret de perfekte gardiner derhjemme.