Kan man ikke bare male sine egne vægge?

Rullebørste ned i bøtten og op på væggen med den maling. Lyder jo for simpelt, til at man ikke selv skal kunne gøre det. Medmindre man jo selvfølgelig ikke kan lide at der kommer maling på ens møbler. Så der skal lige huske at dække alle møblerne til. Så er det op med børsten på den væg. Men loft og væg har jo oftest en anden farvenuance, så hjørnet mellem loft og væg skal man lige sørge for, bliver behandlet på særlig vis. Så er det i gang.
Man skal dog også lige have aviser eller plastik på tæpperne. Det skal man lige huske. Så er det på med børsten. Men hvor mange gange skal der rulles. Hvad hvis der er dele af væggen hvis original farve er en del mørkere end den farve man har valgt? Eller har et tidligere tapet? Hvordan får man det til at se godt ud? Og hvilken farve skal man vælge? 

får man så tid til at male?

Ovenstående kan jo sagtens løses af de fleste, men kan stadig godt være besværligt at få til at passe ind i en travl uge, ind i mellem alle de andre ting en uge kan være fyldt med. Der kan være mange årsager til at vælge at hyre en maler til at male sin bolig. Men faktorer der er nævnt foroven, kan medvirke til at det trods alt er nemmere at løfte røret og ringe efter en maler. De kan komme og ordne vægge og loft, mens I er på arbejde eller studie, og når I kommer hjem, så er det alt sammen muligvis allerede færdigmalet. 

Hvilken farve skal man vælge?

Mange døjer også med at beslutte sig til hvilken farve man skal vælge til sine vægge. Der kan være mange forskellige farver at vælge imellem og det er ikke altid nemt at finde netop den farvenuance, der passer til resten af ens interiør. Hvad værre er, at det bliver faktisk værre og værre, når man har siddet og kigget på forskellige farver, til man til sidst bliver fuldkommen farve kulret i hovedet. Der er det meget godt at have en professionel maler til at snakke med omkring det, da de jo ofte ved lige præcis hvordan en bestemt farvenuance virker i forhold til andre farver. 

hvad er løsningen?

Den største og vigtigste faktor, er dog at resultatet er synligt en del bedre, når det bliver gjort af en professionel maler. Når man har brugt penge på at få møbler og al interiøret til at passe til boligen, så kan det være en unødvendig ærgrelse, hvis væggene ikke ser lige så godt ud. Spar jer selv for ærgrelsen  og kontakt os for at få et gratis og uforpligtende tilbud fra en professionel maler

Male væg