Nybyggeri

Nogle gange sker det, at drømmeboligen ikke er 100%, som du gerne vil have den. Derfor er der nogle ting, som skal tilpasses, så de passer til dig og dit liv. her er et nybyggeri vejen

Nybyggeri

Står du og skal have lavet et nybyggeri? Så har du nok brug for en tømrer og snedker til at hjælpe dig med at komme i mål.

Et nybyggeri kan være alt fra rækkehuse, parcelhuse, carporte, garager, enkelt- og flerplanshuse

Professionel tømrer og snedker

Tømrer og snedkerne skal være professionelle hvis de skal udføre deres job til fulde. Et nybyggeri er en stor beslutning. Det er uanset om det er en carport eller om det er et parcelhus.

Du skal have gjort dig nogle tanker om hvordan det skal se ud, og hvor meget det skal fylde. Samt tænke over hvad der skal hvad plads til indeni

 

 Nybyggeri der kan betale sig

Når man køber et nybyggeri kan man spare penge på kvadratmeterprisen, i forhold til at skulle købe en eksisterende bolig. Man sparer penge, fordi man egentlig ikke helt ved om området kommer til at udvikle sig. Eller hvordan det ser ud om 10 år.

Et nybyggeri er også f.eks. en carport eller garage. Her kan det være rart man ikke længere skal ud om vinteren skrabe sne af forruden.

Det kan også hjælpe med at bilen har længere holdbarhed.

Det er helt op til dig selv om du vil kontakte 1 eller mange forskellige firmaer. Det vigtigste er at du har ro i maven og føler dig tryg med de håndværkere, som kommer og udfører dit nybyggeri

 

Skal du i gang med et stort nybyggeri og har brug for en professionel tømrer eller snedker? 

 

Boligrenovering

Gode råd til din boligrenovering

Du har enten selv eller sammen med en partner taget valget om at starte et byggeprojekt, og det kan være stressende. Dog skal du huske på, at det er et aktivt valgt, som er taget. Derfor er der forpligtelser og ansvar både over for hinanden og jer selv.

Sørg derfor for at tage ansvar om hinanden, og vær ærlige samt rose hinanden. Det gør det nemmere at komme igennem projektet sammen. Det er forskelligt fra person til person, hvordan man vil håndtere stress af denne form. Sørg derfor for at give hinanden støtte og plads, så dit eller jeres byggeprojekt ikke ender i frustration, som går ud over hinanden, venner og bekendte.

Fortæl dem du gerne vil bruge tid sammen med, at du har lyst, men det bliver ikke så ofte som før, mens byggeprojektet står på. Vær sikker på, at du kun deltager de ting, som du har overskuddet til at deltage i, og fortæl jeres nærmeste om det. Ligeså kan du også bede dem om hjælp, hvis der er noget, som virker uoverskueligt.