Bliv morderne med plissegardiner

Du opnår du en mere morderne og flot gardinløsning medplissegardiner, der skiller sig ud fra de traditionelle gardinløsninger, til at skærme af for solen eller din nabo. Plissegardiner kan tilpasses alle vinduets faconer, og fylder meget lidt, når de er trukket op, da de kun optager minimalt plads. Med stoffet der går helt ud til siderne af vinduet, skærmer de effektivt, og giver samtidig et minimalistisk og elegant udtryk.
Gardinerne kan nemt indstilles ved at trække i dem, som du ønsker, og er dermed meget funktionsdygtige og effektive. Det gør de traditionelle snore på andre gardiner overflødige.

Plissegardinernes forskellige funktioner

Plissegardiner kommer i mange afskygninger. Du kan både finde transparente plissegardiner, som giver en meget mild afskærmning. Der findes mørklæggende plissegardiner, der lukker alt sollys ude af rummet eller lysdæmpende plissegardiner, som kun dæmper lyset udefra.
 
Du kan finde gardinerne med forskellige typer skinner, betjeningsfunktioner, vævkvalitet og farver. Mulighederne er mange med den morderne gardinløsning. Gardinerne kan både fås med snor eller touch uden snor. De kan tilpasses til næsten alle former for vinduer og afkortes i bredden og længden. 

Hvorfor vælge plissegardiner

Med plissegardiner kan afskærme for de direkte lysstråler, samtidig med at du stadig får lysindfald ind af dine vinduer. De er nemme at betjene, og du kan selv bestemme gardinernes placering i vinduet. Gardinerne kan nemlig tilpasses til kun at skærme lige, hvor solstrålen står ind af vinduet, så der samtidig kan være åbent for lys over og under der, hvor gardinet skygger for lyset udefra. 

Få en fagkyndig til at fjerne den dårlig lugt

Høng gardin- og Gulvservice har et stort udvalg af gardiner med forskellige materialer og farver. Hos Høng gardin- og gulvservice kan du samtidig få besøg af en af deres erfarne gardinmænd med gardinbussen. Gardinbussen kommer til din husstand, og laver en gardinopmåling af dine vinduer, samt montere dine nye gardiner med plissé, så du kan være sikker på, at gardinerne hænger perfekt i dit hjem.