Renover eller forny badeværelset?

Et badeværelse er et essentielt rum i din bolig, hvor hele familien dagligt bruger tid. Badeværelset er typisk også et sted man gør sig ren og ordentlig til dagligdagen. Det skal også gerne skulle afspejles i udtrykket på dit badeværelses. Alle kan ønske sig et forskelligt udtryk. Dog er aflagte rør, afpillede fliser, fugt og dårlig belysning, ofte til gene for alle boligejere. Ud fra standen af dit nuværende badeværelse kan det være svært at vurdere om man skal renovere eller forny hele rummet.
 
Når man skal ændre badeværelset, er det essentielt at forstå omfanget og forskellen på en renovering og fornyelse.

Renovering af badeværelset

Ved renovering af badeværelset, handler det overordnet om at ændre udtryk, udseende og mindre gener på badeværelset. Her kan man for eksempel male, skifte belysning, fugtisolere, skifte amarturer og meget mere. Her kan du få genopfrisket looket og udtrykket på dit badeværelse. Renovering er et mindre projekt, hvor rammerne på dit badeværelse forbliver, men inventar og udtryk kan ændres til din smag og stil.

Forny dit badeværelse

Hvis badeværelset skal fornys er dette en større opgave. Dette kan skyldes at der for eksempel skal lægges gulvvarme under nyt gulv, ændring af rørenes placering, udvidelse af rummet og meget andet. Ved fornyelse af badeværelse, får du et spritnyt badeværelse hvor du tager stilling til hvad rummet skal indeholde. Brusekabine, badekar, spa? Du bestemmer over hvordan pladsen skal bruges, og så ordner din håndværker fornyelsen, samt det bagom liggende arbejde såsom faldstammer, omrokering af rør, afløb, m.m.

Autoriseret vvs’er med ekspertise indenfor badeværelser

Står du og mangler en vvs’er? Du kan allerede i dag kontakte MTN VVS, som er en erfaren og autoriseret vvs’er med mange glade kunder. Derudover er de stærke samarbejdspartnere med maler, murer, elektriker og andre, så du kan få ordnet det hele ved renovering eller fornyelse, Når du kontakter dem giver de dig en samlede pris på opgaven ud fra dine ønsker og behov.