Firma ejendomme – Sikkerhedsløsning

Er du nyopstartet virksomhed, eller skal du flytte til store nye i et nyt område? Der kan der være en masse sikkerhedsforanstaltninger der skal igangsættes for at vedvare din, dine kunder og kollegaers sikkerhed. 

adgangssikkerhed 

Som indehaver af en virksomhedsgrund, kan der være behov for ekstra kontrol / sikkerhed, af kunder / leverandører etc. Derfor anbefaler vi at man som udgangspunkt undersøger, hvilke muligheder, ud over konventionelle alarmer, der kan bidrage til øget sikkerhed. 

Vi anbefaler at man kontakter Passage sikring, som er førende inden for adgangskontrol systemer, til indendørs og udendørs brug. 

 

advokat til boligkøb

Sikkerhed og Service – Hånd i Hånd

SERVICE UDFØRES AF DYGTIGE AUTOMATIKTEKNIKERE​

​Passage Sikring tilbyder sikkerheds og adgangsløsninger i top kvalitet, til skarpe markedspriser. De kan tilbyde landsdækkende montage og service via deres dygtige samarbejdspartnere

Det er muligt at indgå en serviceaftale hvor vi kan tilbyde vagtudkald døgnet rundt.
​Vi udfører servicen på produkterne efter behov samt tilpasset antal af passager, typisk er intervallet 1 til 2 gange årligt.​

Passage Sikring er i toppen af markedet og har modtaget udmærkelser fra deres høj profil kunder – Herunder Jysk Hovedkvarter, Danske bank, Carlsberg og flere. Derfor er deres professionelle vejledning, Montering og service, ligesom deres produkter, i top kvalitet.