Få en effektiv skybrudsservice med højvandslukke

Det danske vejr bliver mere og mere ustadigt for hvert år. Hvis man bor i et hus med kælder, så er det en rigtig god idé at få skybrudsservice til sin bolig, således at regnvand ikke oversvømmer jeres kælder. Hvis uheldet er ude og I står overfor en oversvømmelse i kælder eller bolig, kan det være en rigtig dyr fornøjelse. Ud over den materielle skade på ting, der ikke kan tåle at blive våde, såsom bøger, elektrisk udstyr, madvarer og andet, så er det en rigtig hovedpine at vågne op, og opdage at kælderen er under vand. 

 
Noget man skal sørge for at få installeret til sit hus på grund niveau er en såkaldt højvandslukke. En højvandslukke er en slags klappemekanisme, der placeres i jeres kloakrør, der sørger for at vand kun kan løbe ud af huset, og ikke kan løbe op igen og tilbage i huset. Det er som regel en meget effektiv løsning, der forhindrer vand i at nå bolig og kælder ved kraftig regn. Det er vigtigt at få et årligt eftersyn af sin højvandslukke, da døde rotter og andet der sætter sig fast, kan gøre højvandslukke ineffektiv. Faktisk er der flere forsikringsselskaber, der kræver at der er et årligt eftersyn af højvandslukke i rørene. Vi sørger for at der bliver monteret en ordentlig højvandslukke, der ikke bliver beskadiget og kan sørge for at vand ikke går op i bolig og kælder

 

Hvornår kan det være nødvendigt med skybrudsservice?

Hvis man bor tæt på vand, så er det selvklart en risiko for at der kan være oversvømmelse. Men det er ikke kun der man har set skybrud. Faktisk kan forkerte eller dårlige kloakanlæg, give en ligeså stor risiko, som nærhed til vand. Vores eksperter har adskillige års erfaring, når det kommer til at evaluere risikoen for skybrud for boligejere, og foreslå de bedste løsninger for at undgå at det bliver et problem.  
Skybrudsservice en rigtig god løsning, der sikrer en god nattesøvn, også når det regner kraftigt udenfor. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på skybrudsservice og højvandslukke.