Spar penge med solfilm

Når du bruger vinduesfilm på dine vinduer, er det med til at spare på energiforbruget. Det skyldes at varme reducerende solfilm, kan være med til at sænke temperaturen med op 6 grader. Det mindsker dit behov for at køle hjemmet ned med aircondition eller klimaanlæg, som ellers er store strømforbrugende løsninger. Det kan også være, at den varmereducerende solfilm fjerner dit behov helt for at nedkøle hjemme yderligere, og dermed kan fjerne de strømforbrugende løsninger helt. På den måde er solfilmen med til at spare dig for de ellers andre udgifter til afkøling af hjemmet. Udover at du spare penge med solfilm, får du samtidig et bedre indeklima og dermed et bedre arbejdsmiljø.

Fordele til dig med solfilm på vinduerne

Solfilm ændrer ikke udseendet på dine vinduer. Det foringer hverken ind- eller udsyn, hvis det er det du ønsker. Kun enkelte af solfilmene er mørke, og kan ændre bygningens udseende. En anden fordel er den varmereducerende funktion, der samtidig er med til at sænke energiregning, som nævnt ovenfor.

Solfilm forhindrer også, at du bliver blændet af solens stråler, uden at det forringer ind- og udsyn. Solfilm er transparent, så det ikke kan ses efter montering. På den måde kan du stadig bevare bygningens udseende. Altså kan det effektivt afvise varmen fra solens stråler, samtidig med at lukke mest muligt lys ind. Til sidst er det også med til at forhindre falmning, og bidrage til en længere levetid af dine vinduer. Det skyldes, at filmen blokerer for de ultraviolette stråler, der kommer fra solen.

Få en faglært til at hjælpe

Hos Riff Skilte kan du være sikker på at få monteret din solfilm af passionerede fagmænd. Riff Skilte rummer et stærkt og erfarent hold af medarbejder, der står klar med professionel råd og vejledning. De har, ved hjælp af deres 45 års erfaring, monteret over 10.000 løsninger af rudefilm til glade kunder. De servicerer hele Sjælland og ved, hvad der kan virke for dig.