Støttemur Fredericia

Med en professionel lagt støttemur i Fredericia pryder du ikke kun haven, men du beskytter den også. Jordvolde, bakker og andre niveauforskelle i haven eller på grunden kan være utroligt smukke. Med en fantastisk beplantning af smukke blomster og andet flora, kan du skabe et unikt og fortryllende udseende på dine forhøjninger. Dog kan en nøgen bakke skabe de modsatte effekter. Udover et sjusket udseende, kan det også være upraktisk når det kommer til vedligeholdelse. Græsset bliver besværligt at slå og planter bliver svære at trimme. Og så er det heller ikke godt, når jorden begynder at skride. Hos Bolig-for-begyndere har vi samlet alle de informationer du skal bruge, når du overvejer at få opsat en støttemur.

Støttemur

Hvad er en støttemur?

Grundlæggende er en støttemur en lav mur du får lagt i haven, eller et andet sted på din matrikel. Formålet med at få lagt en støttemur vil være, at holde store mængder jord tilbage. Dermed sikrer du, at din grund forbliver som du ønsker den. Muren opsættes og tilrettelægges med en nøje udregnet hældning, så du kan bibeholde niveauforskellen på din grund, uden at skulle bekymre dig om de negative aspekter.

Dog er en støttemur ikke kun lukrativ ved bakker og jordvolde. En støttemur kan ofte være en god ide at få lagt, i forbindelse med konstruktionen af en ny kælderindgang eller indkørsel. Skal du have lavet en terrasse, kan en støttemur i Fredericia også hæve denne. Ligeledes kan støttemure anvendes til at hæve fundamentet på et skur, eller til at bygge et nyt højbed.

Hvilke materialer kan anvendes til en støttemur i Fredericia?

Når du skal have anlagt en ny støttemur i Fredericia, kan du få den konstrueret i utallige materialer. Den kan opsættes i alt fra kampesten til mursten. Oftest laves støttemure dog i stenblokke, der er designet og skabt til dette formål. Da det er støttemurens hældning der afgører hvor meget jord der kan holdes tilbage, er det essentielt at det bliver gjort korrekt. Det kan være en besværlig proces selv at lave en støttemur. Derfor får mange danskere professionelle anlægsgartnere til at gøre det for dem. Skal du for eksempel bruge en støttemur i Fredericia, anbefaler vi Engelbreth Anlæg.

Hvad koster en støttemur i Fredericia?

Det kan på stående fod være besværligt at give en konkret pris på, hvad din støttemur i Fredericia vil koste. Både størrelsen på muren, samt hvilke materialer du ønsker den skan laves i, har naturligvis stor betydning for din endelige pris. Står du foran et stort projekt, vil du ofte kunne få et lukrativt tilbud eller løsningforslag. Dog materialerne der anvendes til støttemure relativt dyre. Yderligere er arbejdet hårdt, og kræver en del kendskab for at blive udført korrekt. Du skal derfor altid regne med, at omkostningerne vil være i den højere ende.

Modtag et tilbud

Planlægger du at få anlagt en støttemur i Fredericia? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi samarbejder med en lang række af dygtige fagmænd. Fortæl os om din opgave, ideer og behov. Vi deler derefter disse informationer med vores netværk. Erfarne og kompetente fagmænd, med kendskab til præcis din opgave. Derefter modtager du 3 tilbud. Dette er ganske gratis og 100% uforpligtigende, så finder du ikke et firma du føler kan skabe dine ønskede resultater, er du fri til at lede andetsteds. Dog tror vi, at du hos os kan finde din fremtidige samarbejdspartner. Så hvorfor ikke slippe for selv at søge efter en anlægsgartner, og lade os finde den rette fagmand til at lave din støttemur i Fredericia?