4 gratis tips og tricks til rengøring i hjemmet

Her får du tips og tricks til, hvordan du kan holde dit hjem pænt og rent. 

Hvordan gør jeg rent derhjemme?

Vi kender alle det med at udskyde rengøringen eller, at den ikke bliver prioriteret i en travl hverdag. Men at have et pænt og rent hjem, kræver faktisk mindre end du tror. Det du skal gøre, er at tilføje nogle enkelte vaner, som også vil gøre selve hovedrengøringen nemmere og mindre tidskrævende. Hvor ofte og hvor grundigt du skal gøre rent, vil selvfølgelig altid afhænge af, hvordan du bor. Har du et hyggeligt og dekoreret hjem med mange ting, vil det tage længere tid at gøre rent og holde rent, fremfor et hjem med færre ting. Dette skyldes at jo flere ting ens hjem har, jo mere støv tiltrækker det.
 
Vi kan alle blive enige om at, et pænt og rent hjem er skønt. Men selve rengøringsdelen, den er straks værre. Derfor har vi samlet nogle tips og tricks til, hvordan du kan få et mere rent hjem ved bare at bruge 10 minutter om dagen forud for hovedrengøring.
 

1) Sørg for at rydde op

Når du lægger dine ting på plads efter at have brugt dem, så mindsker det rodet. Her menes der, put beskidt tøj i vasketøjskurven, vask op efter at have brugt servicen og hæng jakken på knagen eller bøjlen, når du træder ind ad døren.
 

2) Red din seng og læg tæpper på plads

Denne her er lidt i forlængelse af ovenstående. Når du har brugt noget, så skal det på plads. Et værelse ser pænere ud, når sengen er redt eller tæpperne er lagt på plads.
 

3) Støv af

Uanset hvor meget vi prøver, så vil der altid være støv. Men en god måde at holde støvet nede på, er ved at tørre alle overflader af med en klud og sæbevand. Du kan også komme voks på dine møbler, det er nemlig også med til at holde støvet og andre partikler nede.
 

4) Fordel din rengøringstid

Når du så er kommet til den dag, hvor din hovedrengøring skal være. Så kan du med fordel sætte en tidsramme for, hvor lang tid du vil bruge på hvert rum. Det kunne for eksempel være at bruge 10 minutter på badeværelset, 15 minutter på stuen, 20 minutter på køkkenet, osv. På den måde bruger du ikke hele dagen på et enkelt rum og får en naturlig stop grænse.
Boligrenovering

Det ultimative trick

Hvis du søger det ultimative trick til at holde dit hjem pænt rent, så er det ved at få et rengøringsfirma, til at gøre dit hjem rent. Der findes nemlig ikke en universal regel for hvor ofte man skal gøre rent. Vi har alle forskellige behov og forskellige hjem, der kræver forskellige typer af rengøring. Bliv derfor kontaktet af et professionelt rengøringsfirma, som kan hjælpe dig med at nå dine rengørings ønsker. Du får altid en skræddersyet rengøringsplan. Få et pænt og rent hjem hver dag med Mh-Rengøring, og få dit overskud igen.