Find din Tømrer

 

Kvalitetsbevidst tømrer

Skal du have bygget en træterrasse? Eller har du gamle vinduer, som har brug for en udskiftning? Så kan vi sagtens hjælpe dig videre med dit projekt.

Som din fortrukne boligside, har vi et tæt samarbejde med en håndfuld dygtige tømrere. Vi fokuserer på at udvælge de absolut bedste i landet, så du vores læsere kan komme i mål med et flot resultat som holder mange år ude i fremtiden.

 

Tømrer for private og erhverv

Om du skal have udført tømrerarbejde til erhverv eller privat, så kan vores tømrer hjælpe dig. Dette skyldes særdeles dygtige medarbejdere, som alle ved hvad der skal til for at levere et godt resultat.

Rona Byg har igennem årene udført tømrerarbejde, store som små. De lægger stor vægt på tryghed og en stærk kundekontakt, så du i sidste ende vil få dine ønsker og forventninger opfyldt.

Hos Rona Byg kan du forlange lidt mere. Medarbejdere er alle erfarende og de sætter en ære i deres arbejde, hvad enden det er en lille- eller stor tømreropgave.

advokat til boligkøb

Vælg en tømrer du kan stole på

Erfaring og kompetencer betyder rigtig meget i håndværkerbranchen. Vores tømrer har mere en 20 års erfaring, og har igennem årene udført utallige tømreropgaver.

Vores tømrer er specialister i:

  • Udskiftning af tag
  • Tagrenovering
  • Montering af nyt køkken
  • Bygning af køkkener fra bunden
  • Udskiftning og montering af døre og vinduer

 

Men udfører også en masse andre tømreropgaver.

Derfor anbefaler vi vores samarbejdspartner

Udvalget i håndværkerbranchen er stort og det kan være svært at finde den helt rigtige. Vi samarbejder kun med branchens bedste, derfor kan du trygt og sikkert vælge vores tømrer til din næste tømreropgave. Vælger du Rona Byg til dit næste tømrerprojekt, vil du blive mødt af professionelle folk som sætter kvaliteten i højsædet.