3 måder at få haven til at stå skarpt på

Bor du i hus med tilhørende have, er det helt op til dig selv hvor meget du ønsker at gøre ud af have.

Nogle har såkaldte grønne fingre og nyder at bruge flere timer i haven og pusle med blomster og beplantning. Andre har knap så grønne fingre og lader enten haven stå eller får andre til at tage sig af det.
Men en have der stråler, kan give en helt særlig glæde for mange.

Her har vi samlet 3 gode råd til at få din have til at stråle, så du kan få det maksimale ud af den.

1) Få hjælp udefra af en erfaren anlægsgartner

Hvis ikke du har grønne fingre, kan det være en stor fordel at få hjælp af en anlægsgartner.
Med kyndig hjælp og vejledning fra en anlægsgartner kan du selv gå i gang med dit næste, store haveprojekt, men du kan selvfølgelig også få en anlægsgartner ud og sørge for have for dig.
Med den rette rådgivning, kan du selv realisere dine havedrømme. Du afklarer dine behov og ønsker for haven og rådgiver dig derefter med en professionel. Sammen kan I helt sikkert finde den perfekt løsning og føre din havedrøm ud i livet.

Har du brug for andre serviceydelser til din bolig, så kan du læse mere her

2) Stimuler sanserne i haven med dufte og farver

Et andet godt råd kan være at tilføje flotte farver i haven. Om du er mest til de mere neutrale grønne eller vil gå all-in med blomsterbede – er helt op til dig. Men uanset hvad, kan nogle flotte farver garanteret hjælpe din have med at se flot og frodig ud. Tilføjer du blomster til haven, medfølger der som regel en masse dejlige dufte. Oftest dufter blomster mest i løbet af foråret eller over sensommeren, men alt dette kan en kyndig anlægsgartner, hjælpe dig med.

3) Husk at vande

Til sidst er det selvfølgelig vigtigt, at huske at vande og passe din nye have. Et godt tip, er at lægge vandingen af haven ind som en fast del af morgenrutinerne – eller aften. Så afprøv evt. at stå 10-20 min tidligere op og gå en tur i haven og sørg for at dine blomster og planter, så den rette mængde vand. Hvis du er i tvivl om hvor meget vand, de specifikke planter og blomster kan tåle, kan du altid rådføre dig hos en anlægsgartner.