Vigtigheden af et el-tjek

Når man er ejer af et hus eller en lejlighed, er det vigtigt at sikre sig, at alle el installationerne er både lovlige og funktionsdygtige. Især som ejer af en ny bolig du er ved at flytte til, er det vigtigt med at få tjekket el installationerne. Der kan gemme sig mange ulovlige eller farlige el installationer under overfladen. Den mest sikre måde at få tjekket om el installationerne er både lovlige og funktionsdygtige, er ved et el-tjek af en professionel elektriker. 

El-tjek ved køb og salg af bolig

Også i forbindelse med salg af en evt. andelsbolig er det aktuelt at få et el-tjek af boligen, for at få styr på alle el installationerne. Det er nemlig et krav til andelshaveren i mange andelsforeninger, at der bliver foretaget et tjek af el-installationerne inden salg af boligen. På den måde kan man sikre, at alle el installationer virker, og er lovlige. Er det omvendt dig, der køber en bolig, skal du også sørge for, at der er styr på el installationerne. Det gøres med et el-tjek for at tjekke for eventuelle fejl og mangler. Skulle der være nogle fejl og mangler, er det nemlig sælgers ansvar at fikse det. Det er derfor vigtigt at få lavet et el-tjek af din nye bolig, når du flytter ind. Så kan du være sikker på du ikke støder på nogle uforudsete omkostninger eller andre tilfælde såsom brand eller stød i din kommende bolig.

Hvor kan jeg finde et el-tjek henne?

Midtsjællands El-Service udfører professionelle el-tjek, og sikrer, at el installationerne er funktionsdygtige. Til et el-tjek hos Midtsjællands El-Service kommer der en elektriker ud til din bolig. Her gennemgår de din boligs el installationer med omhu. De sikrer, at el installationerne fungerer, som de skal, og lever op til alle sikkerhedskrav. Det hele foregår effektivt, så du hurtigt kan flytte ind i dit kommende hjem.